Check al onze gamescom content hier!

Counter Strike: Source nu voor Mac

Sinds Steam voor de Mac beschikbaar is, komen er regelmatig nieuwe games beschikbaar voor de Mac. Eerder deze maand konden Mac-gebruikers al Portal en Half-Life 2 kopen.

Vandaag is daar Counter Strike: Source bijgekomen. Er is nu ook een speciale korting op Steam voor Counter Strike: Source. Daarnaast heeft deze versie een update gekregen met Steam Achievements.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?