Counter-Strike: Source

  • Ontwikkelaar Valve Software
  • Eerste releasedatum 16 november 2004
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Counter-Strike naar de Xbox 360?

In een gesprek met het Official Xbox Magazine heeft Doug Loumbardi, het hoofd van de marketing van Valve, een paar interessante dingen gezegd. Zo wisten we al dat Portal: Still Alive naar Xbox Live Arcade gaat. Dit is de originele Portal met extra levels.

In het interview werd ook gevraagd of er ook andere, oude games van Valve naar de dienst van Microsoft gaan. Neem bijvoorbeeld Counter-Strike.

"We'll certainly consider it. If you look at what we've done on steam, we try to make all our games available and we're always reviewing the prices to keep them current. We'd love to do that, but this is our first step at doing that beyond the PC."

Loumbardi vertelde ook dat Valve zich tot nu toe blijft richten op de Xbox 360 en PC. Ze blijven van de Nintendo Wii en PlayStation 3 af, omdat de ontwikkeling van games daarvoor heel anders loopt dan voor de Xbox 360 en PC.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?