Cosmetic DLC City Lights onderweg naar Anno 1800

Geplaatst: 9 november 2020 18:00

Ubisoft heeft in een blog op Uplay een nieuwe Cosmetic DLC aangekondigd voor Anno 1800. City Lights brengt niet alleen nieuwe decoraties naar jouw stad, maar verschijnt ook al deze week.

Het is nog maar een paar dagen geleden dat de laatste grote uitbreiding van de tweede Season Pass van Anno 1800 uitkwam. Terwijl Land of Lions een geheel nieuw gebied en verhaal brengt, is het nu tijd voor een nieuwe Cosmetic DLC. City Lights wordt de derde Cosmetic DLC voor Anno 1800 en focust dan ook op de kleine ornamenten die bedoeld zijn om de stad nog levendiger te maken. In totaal worden er eenentwintig nieuwe ornamenten toegevoegd, waarvan de meeste weinig ruimte innemen. Zo verschijnen er binnenkort marktkramen, tafeltjes, eetstalletjes en een speeltuin voor de kinderen in Anno 1800. Daarnaast is er een ornament dat wel veel ruimte inneemt en dat is de vijver, waar burgers bootjes kunnen huren.

onbekend

City Lights wist in een enquête eerder dit jaar niet de meeste stemmen te winnen, waardoor het Amusement Pack als eerste door Ubisoft werd uitgebracht. Maar door de grote vraag voor nieuwe kleinere ornamenten, besloot Ubisoft om City Lights alsnog uit te brengen als derde losstaande Cosmetic DLC. Dit betekent dat de dlc geen onderdeel is van de Season Pass en alleen los te verkrijgen is.

City Lights verschijnt op 12 november voor een prijs van vijf euro.

Bron: Anno 1800 Ubisoft Blog

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Anno 1800

Series

Anno

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

16 april 2019

Ontwikkelaar

Blue Byte

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.