Check al onze Tokyo Game Show logo content hier!
Dragon Ball FighterZ
  • ONTWIKKELAAR Arc System Works
  • RELEASEDATUM 26 januari 2018, 28 september 2018 (NSW)
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Cooler komt naar Dragon Ball FighterZ

Tijdens EVO 2018 heeft Bandai Namco een nieuwe personage voor Dragon Ball FighterZ aangekondigd. Het gaat om Cooler, beter bekend als de broer van Frieza en de zoon van King Cold, die via downloadable content aan de vechtgame wordt toegevoegd.

Bandai Namco heeft ook een nieuwe trailer van Dragon Ball FighterZ vrijgegeven waarin Cooler in actie te zien is. Naast dit personage komen de vechtersbazen Base Goku en Base Vegeta ook voorbij in de trailer. Deze twee personages worden op 8 augustus aan Dragon Ball FighterZ toegevoegd.

Dragon Ball FighterZ is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game verschijnt op 28 september ook voor de Nintendo Switch.

Over auteur Kees Wijnhorst

Kees WijnhorstKees wordt ook wel de koning van het nieuws genoemd. Met letterlijk duizenden berichten op zijn naam is het dan ook een wonder dat Kees überhaupt nog tijd om te gamen heeft. Onze eigen Agent 47 - zij het niet zo kaal en ‘ietsjes’ minder kil - maakt als een echte hitman korte metten met alle geruchten die op het internet rondgaan. Just leave him to prepare...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?