Cook, Serve, Delicious! 3?! Early Access datum aangekondigd

Geplaatst:

Cook, Serve, Delicious! 3?! gaat binnenkort de Early Access in. De Early Access datum werd samen met een nieuwe trailer vrijgegeven door Vertigo Games op hun officiële YouTube-kanaal.

Zoals de naam al vermoed is Cook, Serve, Delicious! 3?! het derde deel in de Cook, Serve, Delicious series van Vertigo Games. Net zoals in de voorgaande delen moet je in dit deel zo snel mogelijk bestellingen afhandelen. De trailer laat zien dat alles wordt klaargemaakt in een rijdende bus, waarbij de bestellingen klaar moeten zijn voor de volgende halte. Gedurende de rit worden er niet alleen gerechten maar ook dranken klaargemaakt. In de trailer worden er bij gerechten die nog in de oven moeten een speciaal icoontje getoond, deze moeten dus goed in de gaten worden gehouden.

Cook, Serve, Delicious! 3?! verschijnt als Early Access titel op 31 januari voor de pc via Steam en GOG.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cook, Serve, Delicious! 3?!

Series

-

Uitgever

Vertigo Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 januari 2020

Ontwikkelaar

Vertigo Games B.V

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord