Cook or be Cooked

Namco Bandai heeft een nieuwe cooking game onthuld voor de Nintendo Wii gebaseerd op het Amerikaanse kookprogramma The Food Network. Over de release is echter nog niets bekend, maar de game zal verschijnen onder de naam Food Network: Cook or be Cooked.

In de game zit naast de speciale chef-kok uitdagingen ook een multiplayer optie. Het is nog wel afwachten of deze game ook in Europa zal uitkomen aangezien het tv programma alleen in Amerika te zien is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?