Conviction in de wachtrij voor beautysalon

Het leek er op dat we eind februari, na een eigenlijk veel te lange ontwikkelingstijd, eindelijk aan de slag konden met Splinter Cell: Conviction. We waren er dus bijna, maar Ubisoft heeft afgelopen nacht toch nog roet in het eten weten te gooien.

De uitgever vertelde namelijk dat de game is doorgeschoven naar FY210. Dat houdt in dat de game in ieder geval ergens na 1 april dit jaar in de winkels moet liggen, maar de precieze datum is nog niet bekendgemaakt door Ubisoft. De reden van het uitstel is dat de game volgens de ontwikkelaar nog mooier kan worden dat hij nu al is: er moet nog het één en ander worden gepolijst. Dus owee als blijkt dat we dit jaar alsnog een grafisch misbaksel krijgen, al zal dat met een game in de handen van Ubisoft niet snel gebeuren.

The game looks brilliant, but we want it to be awesome.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?