Call of Duty: Warzone

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Controversiële Call of Duty-skin wordt aangepakt

De controversiële Call of Duty-skin genaamd Roze Operator wordt door de ontwikkelaar aangepakt in de nieuwe update voor Call of Duty: Warzone.

Als je recent Call of Duty: Warzone hebt gespeeld, dan is het je misschien opgevallen dat een aantal spelers hetzelfde zwarte, strakke pakje aanheeft. Dat is de Roze 'Near Dark' skin, het meest gehate onderdeel van de game op dit moment. Het gebruik van de Roze skin geeft je geen speciale krachten en maakt je niet sterker, maar haar donkere camouflage is perfect om je te verstoppen in bepaalde omgevingen, zoals Verdansk. Warzone spelers beginnen deze skin steeds meer te haten en roepen al een tijdje om een oplossing. Nu heeft Raven Software eindelijk gehoor gegeven aan de vraag van de spelers. De ontwikkelaar geeft aan dat er een 'aanpassing' komt aan de skin met de volgende update van Warzone. Wat die aanpassing precies gaat zijn, is nog niet bekend.

In de volgende update van Call of Duty: Warzone wordt de Roze skin aangepast.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?