Control

  • Ontwikkelaar Remedy
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Control toegevoegd aan de Xbox Game Pass voor PC

Control wordt toegevoegd aan de Xbox Game Pass voor de PC deze week. Heb je een videokaart die goed genoeg is? Dan is dit interessant voor jou.

Naast het feit dat de game één van de beste showcases is voor ray tracing, kreeg hij ook goede reviews van critici. Als je de game altijd al een keer hebt willen spelen en je maakt gebruik van de Xbox Game Pass voor PC, dan is dit je kans. Control wordt namelijk op 21 januari toegevoegd aan de Xbox Game Pass. De toevoeging van de game werd vandaag bevestigd op Twitter. De game verscheen eind vorig jaar al op de Xbox Game Pass voor Xbox-consoles, maar wordt nu dus ook beschikbaar voor pc-gamers.

Control wordt op 21 januari toegevoegd aan de Xbox Game Pass voor PC.

BRON PCgamer

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?