Console cash Xbox 360 toernooien op TheParty

18,19 en 20 april is het game event van GameParty, Getronics PinkRoccade The Party VI.

GameParty organiseert hier samen met AR Gaming diverse console toernooien waarbij de winnaar een mooi geldbedrag kan winnen. Het zijn zogenaamde Cash toernooien waarbij de opkomst het te winnen bedrag bepaald.

Op zaterdag 19 april is er een Gears of War en een Call of Duty 4 toernooi (beide 4 vs 4) en op zondag 20 april is er een Pro Evolution Soccer toernooi. Naast die drie games zal er nog een free compo zijn op Rainbow Six Vegas 2, waarbij leuke prijzen te winnen zijn.

Aanmelden gaat hier. Hier vind je ook alle info alsmede de entreeprijs. Deelnemers van Getronics PinkRoccade The Party VI mogen gratis meedoen aan de toernooien, waarbij een maximum van 25% van het totaal aantal deelnemers aan een toernooi wordt gehanteerd.

Getronics PinkRoccade The Party VI vind plaats op 18,19 en 20 april in het beursgebouw Eindhoven. Zie ook op de TheParty website

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?