Mercenaries 2: World in Flames

  • Ontwikkelaar Pandemic Studios
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Console battle van Mercenaries 2

Gametrailers heeft een video gemaakt, waarin ze de PS3 en Xbox360 versie van de game Mercenaries 2 met elkaar vergelijken. We zien in de video dat de PS3 versie over het algemeen wat scherpere beelden heeft, maar als je alles bij elkaar neemt maakt het niet zo ontzettend veel uit welke versie je haalt. Mocht je toevallig de PS3 en Xbox360 in huis hebben, dan is de PS3-versie misschien de beste optie als je naar het filmpje kijkt, maar heb je maar één van de twee, dan zal de één niet veel missen ten opzichte van de ander. Maar waar hebben we het over? Kijk je al maanden uit naar de game, ren dan gewoon naar de winkel en haal jouw exemplaar!

Mercenaries 2: World in Flames is een explosieve actiegame met een open spelwereld, die zich afspeelt op een gigantisch, door oorlog verscheurd strijdtoneel, waar de resultaten van je handelingen duidelijk zichtbaar zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?