Condemned 2: Bloodshot
  • ONTWIKKELAAR Monolith Productions
  • EERSTE RELEASEDATUM 4 april 2008
  • PLATFORMEN Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE

Condemned 2 is uitgesteld

Op 14 maart zou Condemned 2: Bloodshot uitkomen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Deze griezelgame is al meerdere keren uitgesteld en nu gebeurt dat nog eens.

Deze game is verplaatst naar 4 april. Er is geen reden gegeven voor het uitstel. Dat wordt nog wat meer nachtjes slapen voor deze game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?