Condemned 2: Bloodshot

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 4 april 2008
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Condemned 2 demo in de PlayStation Store

De demo van Condemned 2: Bloodshot is verschenen op de PlayStation Store. Er waren eerder al berichten dat deze demo op Xbox Live Marketplace is verschenen, maar dat bleek niet zo te zijn. De Xbox 360 demo komt er wel aan.

De game is een week geleden uitgesteld naar 4 april, terwijl hij 14 maart hoorde te verschijnen. Verwacht binnenkort een review van deze game op Gameliner.nl!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?