Componist en art-director Banjo-Kazooie reageren op toevoeging Smash Bros. Ultimate

Geplaatst: 22 juni 2019 13:45

De componist en art-director van de populaire platformer Banjo-Kazooie, hebben gereageerd op de toevoeging van het duo in Smash Bros. Ultimate. Grant Kirkhope en Steve Myles gingen in gesprek met de gaming-YouTuber, Shesez.

Steve Myles, de art-director en Grant Kirkhope, de componist, waren verantwoordlijk voor de originele Banjo-Kazooie game. De game kwam in 1998 op de Nintendo 64 en in 2008 op de Xbox 360 uit. Nintendo kondigde op E3 aan dat ze Banjo met zijn partner Kazooie gaan toevoegen aan Super Smash Bros. Ultimate. Alle aanwezigen gingen uit hun dak en ook Myles en Kirkhope waren blij om hun personages weer terug te zien. Zo vond Myles het geweldig om de personages die hij meer dan twintig geleden had bedacht in zo'n hoge resolutie te zien. Je kan het volledige interview hieronder bekijken.

Wanneer Banjo en Kazooie aan Super Smash Bros. Ultimate toegevoegd gaan worden is nog niet bekend.

Bron: YouTube

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Smash Bros. Ultimate

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasedatum

7 december 2018

Ontwikkelaar

Nintendo

Gameliner Awards

Best of gamescom 2018

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord