Complete games collectie Jackson te zien

Wat iedereen weet, is dat de onlangs overleden Michael Jackson een ongekende zanger was en met recht de King of Pop genoemd werd. Wat de meesten echter niet weten, is dat de zanger ook van games hield, en er een hele kamer vol met arcade kasten en andere game spullen op nahield.

En zoals dat gaat, als een beroemd iemand dood is hoor je opeens ontzettend veel over die persoon, en worden alle geheimen die hij tijdens zijn leven nog zelf kon bewaren zonder schaamte op straat gegooid. Zo ook zijn collectie van arcade kasten, die je hier in een soort van panorama kunt bewonderen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?