Company of Heroes

  • Ontwikkelaar Relic Entertainment
  • Eerste releasedatum 29 september 2006
  • Platformen Pc, Mobile
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Company of Heroes Online bèta start volgende week

Company of Heroes is een succesvolle RTS die zich afspeelt in de tweede wereldoorlog. Na een tijdje radiostilte krijgen we een nieuwe Company of Heroes. Eentje die zich compleet online afspeelt.

Volgende week zal de bèta van Company of Heroes Online van start gaan. Hier kan je inschrijven. Company of Heroes Online verschijnt eind dit jaar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?