Company of Crime laat je kiezen tussen criminaliteit of misdaadbestrijding

Geplaatst: 8 april 2020 18:35

Company of Crime is aangekondigd door 1C Entertainment en laat spelers kiezen tussen de goede of slechteriken in de hoofdstad van Engeland.

Company of Crime laat ons wanen in de jaren zestig van de twintigste eeuw en geeft de keuze om te spelen als een crimineel of een detective. Als je kiest voor de misdaad, moet je via het omkopen van bedrijven en geweld je macht uitbreiden over Londen. Als detective is het juist jouw taak om de groeiende corruptie in de stad tegen te gaan. De missies en gevechten in de game worden uitgevoerd via het turn-based gevechtssysteem, maar vechten is niet altijd de juiste manier. De trailer die werd vrijgegeven geeft nog weinig informatie over hoe de game er precies uitziet. Wat al wel te zien is, is dat missies gekozen worden via een map van Londen.

Company of Crime verschijnt in de zomer van 2020 voor de pc.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Company of Crime

Series

-

Uitgever

1C Entertainment

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

Q3 2020

Ontwikkelaar

Resistance Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord