Company of Crime
  • ONTWIKKELAAR Resistance Games
  • EERSTE RELEASEDATUM Q3 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Actie, Strategie, Indie
  • GAMELINER SCORE -

Company of Crime laat je kiezen tussen criminaliteit of misdaadbestrijding

Company of Crime is aangekondigd door 1C Entertainment en laat spelers kiezen tussen de goede of slechteriken in de hoofdstad van Engeland.

Company of Crime laat ons wanen in de jaren zestig van de twintigste eeuw en geeft de keuze om te spelen als een crimineel of een detective. Als je kiest voor de misdaad, moet je via het omkopen van bedrijven en geweld je macht uitbreiden over Londen. Als detective is het juist jouw taak om de groeiende corruptie in de stad tegen te gaan. De missies en gevechten in de game worden uitgevoerd via het turn-based gevechtssysteem, maar vechten is niet altijd de juiste manier. De trailer die werd vrijgegeven geeft nog weinig informatie over hoe de game er precies uitziet. Wat al wel te zien is, is dat missies gekozen worden via een map van Londen.

Company of Crime verschijnt in de zomer van 2020 voor de pc.

BRON YouTube

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?