Commandos 4 officieel aangekondigd

De ontwikkelaar Pyro Studios kondigde vandaag officieel de game Commandos 4 aan. Na de ontwikkeling van een game gebaseerd op de animatiefilm Planet 51, begint Pyro Studios met de ontwikkeling van Commandos 4. Dit maakte een woordvoerder van de ontwikkelaar vandaag bekend in een interview met Worthplaying.

De Commandos-serie is altijd al een succes geweest. Enkel Commandos: Strike Force kreeg gemengde kritieken te verwerken, omdat ze de overstap maakte van RTS naar een FPS. De woordvoerder wist ons alvast te vertellen dat Commandos 4 weer een echte real-time strategy game zal worden.

Verdere details wist de ontwikkelaar ons te onthouden, maar we weten nu al dat vele fans staan te popelen deze game te spelen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?