Command & Conquer: Red Alert 3

  • Ontwikkelaar EA LA
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Command & Conquer: Red Alert 3 krijgt demo

Sinds eind oktober is Command & Conquer: Red Alert 3 al voor de pc uit en sinds iets korter voor de Xbox 360. Heb je het spel nog niet gekocht en twijfel je of het wat voor je is, dan heb je geluk. Maandag 24 november zal er een demo voor de pc-versie van de game uitkomen.

In de demo zal je de openingsfilm te zien krijgen, drie tutorials kunnen spelen en twee missies uit kunnen voeren. Wanneer de demo online komt te staan zullen wij aangeven waar deze te downloaden is.

Het derde deel in de befaamde Command & Conquer: Red Alert serie plaatst opnieuw het Westen tegenover het Rode Gevaar. Door het stoeien met de tijd zijn de Russen opnieuw een wereldmacht geworden, maar tegelijkertijd is een derde supermacht opgestaan: The Army of the Rising Sun... ofwel de Japanners.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?