Colonial Marines Operations Manual voor de Alien RPG

Er komt een Operations Manual voor Alien: Colonial Marines The Roleplaying Game voor een prijs van 40 dollar, lieten Free League Publishing en 20th Century Studios onlangs weten.

De handleiding kan nu vooruitbesteld worden voor 21 maart 2021. Wat je in de handleiding kunt vinden zijn onder andere achtergrondverhalen van de ontwikkelaar en het ontstaan van de game, nieuwe mogelijkheden voor het creëren van een personage en een gloednieuw, uitgebreid hoofdstuk met nieuwe uitrustingen. Je krijgt er ook vijf nieuwe missies bij voor je mariniers, die je in elke volgorde kunt spelen. Om de Operations Manual te kunnen gebruiken moet je uiteraard wel het originele boek van de Alien RPG thuis hebben liggen. Het officiële boek is in 2019 uitgegeven door Free League Publishing, in samenwerking met 20th Century Studios.

Alien manual

De Operations Manual voor Alien: Colonial Marines The Roleplaying Game komt uit op 21 maart 2021.

BRON Free League Publishing

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?