Colonial Marines Operations Manual voor de Alien RPG

Geplaatst:
Aangepast: 3 december 2020 15:55

Er komt een Operations Manual voor Alien: Colonial Marines The Roleplaying Game voor een prijs van 40 dollar, lieten Free League Publishing en 20th Century Studios onlangs weten.

De handleiding kan nu vooruitbesteld worden voor 21 maart 2021. Wat je in de handleiding kunt vinden zijn onder andere achtergrondverhalen van de ontwikkelaar en het ontstaan van de game, nieuwe mogelijkheden voor het creëren van een personage en een gloednieuw, uitgebreid hoofdstuk met nieuwe uitrustingen. Je krijgt er ook vijf nieuwe missies bij voor je mariniers, die je in elke volgorde kunt spelen. Om de Operations Manual te kunnen gebruiken moet je uiteraard wel het originele boek van de Alien RPG thuis hebben liggen. Het officiële boek is in 2019 uitgegeven door Free League Publishing, in samenwerking met 20th Century Studios.

De Operations Manual voor Alien: Colonial Marines The Roleplaying Game komt uit op 21 maart 2021.

Bron: Free League Publishing

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord