Collector's Edition voor Zelda: Spirit Tracks

Goed nieuws voor de Zelda fans. De nieuwe Zelda game Zelda: Spirit Tracks krijgt namelijk een Collector's Edition. De game wordt hierbij geleverd in een tinnen boxje met daarin de figurines van Link en Phantom.

Zelda: Spirit Tracks is overigens alweer de tweede DS game binnen de Zelda reeks (Phantom Hourglass was de eerste) en zal vanaf 11 december in Europa verschijnen. We zullen dus nog even moeten wachten, voordat we aan deze lange treinreis kunnen beginnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?