Collector's Edition voor Ratchet & Clank

Insomniac Games is momenteel druk bezig met het afronden van de game Ratchet & Clank: A Crack in Time. De game komt namelijk al eind oktober uit in Europa en om dit te vieren krijgt de game een Collector's Edition.

De Collector's Edition bevat naast een boekje vol artwork ook een voucher om de Discovery Package DLC te downloaden. Met dit DLC pakket krijg je toegang tot de exclusieve Insomniac Moon, een level die vormgegeven is naar de kantoren van ontwikkelaar Insomniac Games, en tot extra content.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?