Guitar Hero III: Legends of Rock

  • Ontwikkelaar RedOctane
  • Eerste releasedatum 23 november 2007
  • Platformen PlayStation 2, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Coldplay naar Guitar Hero III

Guitar Hero III: Legends of Rock krijgt weer een pakketje met hits afgeleverd. Binnenkort verschijnt op Xbox Live Marketplace en in de PlayStation Store een Coldplay-pakket voor de game.

Het pakket zal verschijnen met de nummers 'Violet Hill', bekend van het nieuwe album, 'Yellow' en 'God Put a Smile Upon Your Face'. Vanaf 19 juni is het pakket te downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?