Codemasters ziet toekomst voor de PlayStation 3

De PlayStation 3 is niet de best verkochte console van deze generatie geworden, terwijl de Xbox 360 en de Nintendo Wii nog steeds op stoom draaien. Volgens de topman van Codemasters gaan tijden veranderen.

De topman zegt dat de PlayStation 3 er pas net is en dat hij de passie heeft om tien jaar door te gaan, net als de PlayStation 2, die ook nog steeds veel verkocht wordt. Met de Blu-Ray speler en de Full-HD ondersteuning in de PlayStation 3 denkt de man van Codemasters dat de Wii, die hij de Gamecube 1.5 noemt, eruit geknikkerd wordt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?