Codemasters teaset nieuwe DiRT-game

Geplaatst:

Codemasters teaset via Twitter een nieuwe entree in de DiRT-franchise. Ze geven aan dat het een keer iets anders wordt dan DiRt Rally.

De tweet zegt op zichzelf niet zo veel. Het is vooral een bedankje naar de fans toe. In de tweet staat ook een liefdesbrief naar de fanbase toe, waarin Codemaster hun waardering laat blijken voor de support die DiRT Rally 2.0 heeft ontvangen. Het einde van de tweet geeft aan dat er nieuwe dingen in de planning staan voor de populaire racegame. Vele fans speculeren over de terugkeer van DiRT Showdown. Codemasters heeft ook een andere game in de pijplijn, namelijk F1 2020. Lees hier onze review van DiRT Rally 2.0.

Codemasters haar laatste game was Dirt Rally 2.0 en die is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Codemasters
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot DiRT Rally 2.0

Series

DiRT

Uitgever

Codemasters

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 februari 2019

Ontwikkelaar

Codemasters

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord