Race Driver GRID

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 30 mei 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Codemasters reageert op reset GRID

Zojuist heeft Codemasters gereageerd op klachten van de community die gingen over de online reset van haar game Race Driver: GRID. Door een reset van de server waren veel gamers hun rang kwijt nadat Codemasters een nieuwe patch gereleased had. Namens Codemasters had Rich Tysoe het volgende te zeggen

Given the number of reports we've had of people abusing the ranking system to get unfair ranks, it was only fair that we did a reset. It's never an easy decision to make, and we'd rather it hadn't come to this, but changes in the patch should make gaining those ranking points back fairer.

De reset is alleen van kracht op online leaderboards van de Xbox 360-versie. Andere versies van GRID zijn niet leeggemaakt, aldus Tysoe.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?