Codemasters pakt keihard aan!

Codemasters neemt het heft in eigen handen in de strijd tegen het illegaal downloaden van games. Niet alleen de sites worden aangepakt die de illegale software verspreiden, ook de consumenten die bijvoorbeeld torrents downloaden worden harder aangepakt.

Om dit te bereiken heeft Codemasters juridisch bedrijf Davenport Lyons onder de arm genomen om een motie in te dienen bij de internetaanbieder, waarin staat dat ze gegevens van hun klanten moeten vrijgeven. Het gaat hierom de IP adressen, maar ook NAW gegevens van de consumenten.

Boetes die worden uitgedeeld zullen meer als 600 euro bedragen.
Welke andere uitgever gaat hun volgen? Houd Gameliner in de gaten!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?