Codemasters komt met EG0 2.0 en nieuwe game

Zojuist heeft Codemasters tegenover Develop bekendgemaakt dat ze binnenkort de mogelijkheden van de EGO 2.0 engine gaan demonstreren met een vooralsnog niet aangekondigde game.

De EGO engine werd voor het eerst geïntroduceerd met DiRT in 2007. Na enkele tweaks aan de engine later kwam er een betere versie, die voor DiRT 2, Race Diver: GRID en Operation Flashpoint 2 is gebruikt. Momenteel is er alweer een betere versie welke gebruikt wordt voor F1 2010. In F1 2010 is vooral de nadruk gelegd op de weerseffecten.

Dit allemaal komt niet in de buurt van de 2.0 versie, aldus Codemasters. Codemasters wilt nog geen details omtrent deze engine vrijgeven, maar wel is verteld dat het voor 'massive' game is.

We are focused on EGO 2.0 at the moment, which will be coming in with a massive title that we can't talk about just yet. That will really keep us cutting-edge.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?