Colin McRae: DiRT 2

  • Ontwikkelaar Codemasters
  • Eerste releasedatum 3 december 2009
  • Platformen Pc, PlayStation Portable, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Codemasters komt met DiRT 2

Zojuist heeft Codemasters vandaag Colin McRae: DiRT 2 aangekondigd. Colin McRae: DiRT verscheen voor het eerst op de next-gen vorig jaar. De game is een hommage aan de rallylegende Colin McRae zelf, die vorig jaar omkwam bij een tragisch helikopterongeluk.

Dit tweede deel brengt een hoop vernieuwingen met zich mee, waaronder nieuwe locaties, nieuwe rallycoureurs en de vernieuwde tournaments. De belangrijkste vernieuwing zit hem in de online modus. Je kunt in Colin McRae: DiRT 2 head-to-head races tegen elkaar opnemen en nog veel meer nieuwe opties.

Deze off-road racegame verschijnt voor PlayStation 3, Xbox 360 en pc en er zal een speciale uitgebracht worden voor de Nintendo Wii, Nintendo DS en Sony PSP. Colin McRae: DiRT 2 staat gepland voor komend jaar.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?