Codemasters en F1 2010 aanwezig op Bavaria City Racing

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Aankomend weekend zal in Rotterdam de Bavaria City Racing van start gaan. Uitgever en ontwikkelaar Codemasters zal tijdens dit racespektakel aanwezig zijn.

Op zaterdagavond zal ex-F1 coureur, Robert Doornbos een specialact weggeven in de Codemasters' F1 2010 twoseater. Ook zal deze twoseater op zondag door de straten van Rotterdam racen.

Herman Vaanholt, organisator van het evenement is blij met de komst van Codemasters en de F1 2010 op het race-event. Hij vertelde het volgende:

Ik vind het geweldig dat Codemasters met F1 2010 van de partij is. De F1 2010 game past natuurlijk goed bij ons thema en de Bavaria City Racing biedt dan ook een perfect platform om deze realistische game te promoten. De demonstratie in de F1 2010 Minardi twoseater is daarom ook een fantastische aanvulling op het programma.

F1 2010 zal op 23 september van dit jaar worden uitgegeven voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Wij hebben de game op de gamescom gespeeld. Lees er binnenkort alles over op Gameliner.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer