Code Vein
  • ONTWIKKELAAR Bandai Namco Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 september 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Actie, RPG
  • GAMELINER SCORE

Code Vein krijgt opnieuw een trailer

De trailers van Code Vein vliegen ons om de oren, maar stiekem vinden we dat alleen maar prachtig. Ook vandaag weet Bandai Namco ons weer iets van de game te tonen.

Het gaat om een korte video van slechts iets meer dan 30 seconden, maar toch weet het ons weer wat moois te showen. Het biedt ons namelijk een blik op de Blood Veils die we in de game kunnen gebruiken. Je checkt het in de video hieronder.

Code Vein komt op 28 september uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?