Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

CoD: MW2 krijgt geen multiplayer bèta

Activision heeft op de gamescom tegenover CVG verklaard dat er geen multiplayer bèta zal komen voor het langverwachte spel Call of Duty: Modern Warfare 2. De multiplayer bèta van de originele Modern Warfare was een groot succes om de gamers betrokken te laten raken bij de eindfase van het multiplayer gedeelte. Toch kiest Activision ervoor om dit niet te herhalen voor de opvolger.

Al weken wordt er door middel van de hashtag #MW2 op Twitter meer opheldering gevraagd aan Robert Bowling (Community Manager bij Infinity Ward) betreffende de bèta, helaas is het nu duidelijk waarom er tot op heden geen gehoor werd gegeven aan deze verzoeken.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?