Check al onze gamescom content hier!

Co-op voor Super Mario Galaxy 2

Gloednieuw is het natuurlijk niet dat je Super Mario Galaxy met zijn tweeën kan spelen. In het eerste deel kon je namelijk al gedeeltelijk met zijn tweeën spelen en nu zal Super Mario Galaxy waarschijnlijk ook een co-op modus krijgen.

De screenshot die je hieronder vindt toont aan dat je in Super Mario Galaxy 2 ook uit een tweede karakter kunt kiezen, namelijk Lumo. Het ziet er dus naar uit dat het tweede deel een nog uitgebreidere co-op krijgt dan het eerste deel.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?