DwarfHeim
  • ONTWIKKELAAR Pineleaf Studio
  • EERSTE RELEASEDATUM Q3 2020
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Simulatie, Strategie
  • GAMELINER SCORE -

Co-op RTS DwarfHeim komt naar Early Access

De co-op strategie-game DwarfHeim komt naar Early Access, zo heeft uitgever Merge Games bekendgemaakt. Het valt samen met de aankondiging van een nieuwe spelmodus.

Vorige maand werd er nog een trailer vrijgegeven waarop nieuwe gameplaybeelden te zien waren van DwarfHeim. In deze co-op RTS-game moet je alleen of met vrienden je dwergen laten overleven in de wildernis. Het verzamelen van grondstoffen en opbouwen van je nederzetting zijn essentieel om je te kunnen verweren tegen trollen en andere groepen dwergen. Als je van uitdaging houdt dan is de aankondiging van de nieuwe modus Skirmish zeker interessant. Hierin neem je het in verschillende maps op tegen AI-tegenstanders en moet je verschillende uitdagingen zien te volbrengen. Ook deze modus kan zowel alleen als in co-op worden gespeeld.

DwarfHeim2

DwarfHeim gaat binnenkort de gesloten bètafase in en wordt ergens komende herfst verwacht in Early Access.

BRON Merge Games

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?