Co-op en versus modus voor Plants vs. Zombies

Het is alweer een jaar geleden dat Plants vs. Zombies voor Xbox Live werd aangekondigd. Daarnaast werd er niet veel meer bekendgemaakt over de Xbox Live-versie van Plants vs. Zombies. Xbox360Achievements kwam echter met meer info over de game.

Als we Xbox360Achievements mogen geloven krijgt de Xbox Live-versie van de game namelijk een co-op en een versus modus. Er is echter nog steeds geen releasedatum of prijs bekendgemaakt, maar er bestaat een kans dat we op 2 augustus meer over Plants vs. Zombies zullen horen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?