Cities: Skylines

  • Ontwikkelaar Colossal Order
  • Eerste releasedatum 10 maart 2015
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Simulatie
  • Gameliner score

Cities: Skylines aangekondigd en nu beschikbaar voor Nintendo Switch

De city builder game Cities: Skylines is zojuist aangekondigd voor de Nintendo Switch en is ook direct beschikbaar inclusief alle verschenen DLC. Dit heeft Nintendo afgelopen nacht tijdens de nieuwste Nintendo Direct-aflevering bekendgemaakt.

De game van ontwikkelaar en uitgever Paradox Interactive is inclusief de uitbreidingen After Dark en Snowfall beschikbaar in één game. Op de Switch kun je onderweg je eigen stad bouwen en beheren. Daarnaast is er ook een trailer vrijgegeven, die je hieronder kunt bekijken.

De Cities: Skylines - Nintendo Switch Edition is vanaf 14 september verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. In maart van 2015 verscheen de game voor de pc, in april 2017 voor de Xbox One en augustus 2017 voor de PlayStation 4.

BRON Nintendo Direct

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?