Cirque Du Soleil brengt Kinect onder de aandacht

Afgelopen nacht is tijdens de presentatie van Kinect (Project Natal) wat meer duidelijkheid gekomen over wat er allemaal kan met de nieuwe techniek. In de video met highlights kun je al zien dat het toch vooral lijkt te gaan om wat meer casual games, zoals Nintendo al een aantal jaar doet.

De presentatie van Kinect werd ondersteund door acts van Cirque Du Soleil en het commentaar van enkele bekende sterren. Voor een sfeerimpressie van het optreden van dit wereldberoemde circus moet je maar snel de video hieronder even bekijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?