Chris Redfield gaat metaal

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat Resident Evil 5 nieuwe content gaat krijgen. Zo komen er nieuwe missies, nieuwe kostuums en nieuwe Mercenaries loadouts. Heb je Resident Evil 5 nog niet? Dan is de Gold Edition misschien wat voor jou. Deze versie bevat namelijk de game inclusief alle nieuwe downloadable content.

Vandaag is een van de nieuwe loadouts getoont waar je mee aan de slag kunt. Chris Redfield draagt een metalen pak en heeft daarnaast een chain gun.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?