Chivalry 2

  • Ontwikkelaar Torn Banner Studios
  • Eerste releasedatum 8 juni 2021
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Hack and Slash
  • Gameliner score -

Chivalry 2 uitgesteld tot 2021

De actiegame met een middeleeuwse setting Chivalry 2 is uitgesteld tot 2021. Dit laat ontwikkelaar en uitgever Torn Banner Studios weten via de officiële site.

Chivalry 2 is het vervolg op de cultklassieker Cilvary Medieval Warfare. De game stond eigenlijk gepland voor een 2020 release, maar dat gaat hem niet meer worden. Er zit echter goed nieuws verborgen in het verleggen van de releasedatum, want Chivalry 2 komt nu tegelijkertijd uit voor zowel de pc als de consoles. COVID-19 wordt ook genoemd als belemmerende factor in de ontwikkeling van de riddergame. Naast de gelijktijdig release op alle platformen komen er ook diverse QoL-updates en post-launch content naar de game op release. De paarden blijven echter uitgesteld tot na de game haar lancering.

Chivalry 22

Chivalry 2 is beschikbaar ergens in 2021 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game komt ook naar de Xbox Series X en PlayStation 5.

BRON Chivalry 2

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?