Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Chinese techgigant Tencent werkt aan Pokémon-game

Pokémon is tegenwoordig populairder dan ooit en ook van je smartphone niet meer weg te denken. Daarom werkt de Chinese techgigant Tencent aan een nieuwe Pokémon-game.

Inmiddels zijn er verschillende Pokémon-games voor de smartphone verschenen. De meest bekende daarvan is natuurlijk Pokémon GO. Voor deze Pokémon-games werkt The Pokémon Company samen met andere ontwikkelaars. Game-industrie analist Daniel Ahmad meldt dat The Pokémon Company en Tencent onlangs hebben aangekondigd samen een nieuwe Pokémon-game te maken. Tencent is een Chinees technologiebedrijf dat verantwoordelijk is voor vele verschillende smartphone-games. TIMI studio, die onderdeel is van Tencent gaat de game ontwikkelen. Deze studio is onder andere verantwoordelijk voor smartphone-games als PUBG Mobile en Call of Duty Mobile.

Er zijn helaas geen verdere details over deze nieuwe game bekend. Hoogstwaarschijnlijk is deze game gericht op de Chinese mobiele markt. Of de game ook naar het Westen komt, moet nog blijken.

BRON Daniel Ahmad

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?