Chinese techgigant Tencent werkt aan Pokémon-game

Geplaatst: 23 juli 2019 12:08
Aangepast: 23 juli 2019 12:08

Pokémon is tegenwoordig populairder dan ooit en ook van je smartphone niet meer weg te denken. Daarom werkt de Chinese techgigant Tencent aan een nieuwe Pokémon-game.

Inmiddels zijn er verschillende Pokémon-games voor de smartphone verschenen. De meest bekende daarvan is natuurlijk Pokémon GO. Voor deze Pokémon-games werkt The Pokémon Company samen met andere ontwikkelaars. Game-industrie analist Daniel Ahmad meldt dat The Pokémon Company en Tencent onlangs hebben aangekondigd samen een nieuwe Pokémon-game te maken. Tencent is een Chinees technologiebedrijf dat verantwoordelijk is voor vele verschillende smartphone-games. TIMI studio, die onderdeel is van Tencent gaat de game ontwikkelen. Deze studio is onder andere verantwoordelijk voor smartphone-games als PUBG Mobile en Call of Duty Mobile.

Er zijn helaas geen verdere details over deze nieuwe game bekend. Hoogstwaarschijnlijk is deze game gericht op de Chinese mobiele markt. Of de game ook naar het Westen komt, moet nog blijken.

Bron: Daniel Ahmad
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord