Grand Theft Auto: Chinatown Wars

  • Ontwikkelaar Rockstar Leeds
  • Eerste releasedatum 20 maart 2009
  • Platformen PlayStation Portable, Nintendo DS, Mobile
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Chinatown Wars probeert het op de PSP

Grand Theft Auto: Chinatown Wars is erg geliefd door de pers. Ook Remco was erg te spreken over de game in zijn review. De game verkocht alleen matig, doordat veel mensen met een Nintendo DS aan piraterij doen. Ditmaal probeert Rockstar het op de PSP.

GTA: Chinatown Wars voor de PSP is in ontwikkeling bij Rockstar North en Rockstar Leeds. De game zal een grafische upgrade krijgen, maar ook nieuwe missies. De game zal in de herfst verschijnen op UMD en hij zal ook te downloaden zijn op het PlayStation Network.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?