China gaat gewelddadige games tegen

Het is inmiddels allang duidelijk geworden dat China geen land is waar vrijheid van meningsuiting gemeengoed is. Veel websites op het internet zijn door de overheid geblokkeerd en meningen worden onderdrukt. Waarschijnlijk zullen ook games hier binnenkort aan moeten gaan geloven.

Volgens de Chinese Minister van Cultuur voldoen veel recent verschenen games niet aan de strenge culturele regels van het land. Hij vindt dat het tijd is om de orde op dit gebied weer te gaan herstellen, waarmee hij bedoeld dat er een hoop games verboden moeten worden waaronder vooral gewelddadige games. Eerder zijn er al wel twintig online games verboden door de Chinese regering.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?