Child of Light en Valiant Hearts komen naar de Switch

Geplaatst: 8 augustus 2018 18:00

Zowel Child of Light en Valiant Hearts gaan hun weg naar de Nintendo Switch maken. Dit heeft Ubisoft, de uitgever van beide games, vandaag aangekondigd. Beide games zullen nog dit jaar op de console van Nintendo worden uitgebracht.

Child of Light, ontwikkeld door het team van Ubisoft Montreal, vertelt het verhaal van Aurora, een jong meisje dat haar in verval rakend koninkrijk Lemuria moet zien te redden van de Donkere Koningin en haar leger aan wezens. In Valiant Hearts neemt Ubisoft Montpellier de speler mee naar de Eerste Wereldoorlog, waarin de verhalen van vijf personages samenkomen. Beide games worden gedreven door de UbiArt Framework engine, welke sommigen wellicht ook kennen van Rayman Legends en Rayman Origins.

onbekend

Op de redactie van Gameliner zijn de meningen over beide games al eens gegeven en die logen er niet om. Child of Light kreeg maar liefst 4,5 ster en Valiant Hearts kreeg zelfs de perfecte score van vijf sterren. Wil je deze pareltjes zelf ervaren op je Switch? Vanaf 11 oktober kun je met Child of Light aan de slag en op 8 november volgt Valiant Hearts.

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Child of Light

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

30 april 2014

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord