Chernobylite heeft een releasedatum gekregen

Geplaatst: 14 juni 2021 13:40

The Farm 51 heeft onthult wanneer Chernobylite de Early Access gaat verlaten. Het was al bekend dat dit ging plaats vinden in juli, maar nu weten spelers ook op welke dag.

He team staat niet stil als het gaat om content rondom hun game Chernobylite. Twee dagen geleden werd er nog een gameplaytrailer getoond die vol in het teken stond van de vermiste vrouw. Het grote nieuws dat werd gedeeld is natuurlijk de exacte datum, wat 28 juli is geworden. Daarnaast werd er ook nog een trailer gedeeld die vooral het kamp laat zien. Spelers moeten namelijk hun kamp uitbreiden, wapens aanpassen en ervoor zorgen dat het team genoeg te eten krijgen. Terwijl je ook moet zien te overleven en de waarheid moet onthullen.

Chernobylite gaat op 28 juli de Early Access verlaten en verschijnt in de zomer van 2021 voor de PlayStation 4 en Xbox One. Meer informatie over de next-gen consoles volgt nog.

Bron: PC Gaming Show

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Chernobylite

Series

-

Uitgever

The Farm 51

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

16 oktober 2019

Ontwikkelaar

The Farm 51

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.