Chavez ziet PlayStation 3 als puur vergif

De president van Venezuela heeft zich tijdens zijn wekelijkse show negatief uitgelaten over de spelcomputer van Sony. Volgens Chavez is de console puur vergif en zet de machine alleen maar aan tot geweld, sigaretten, drugs en alcohol.

Those games they call 'PlayStation' are poison. Some games teach you to kill. They once put my face on a game, 'you've got to find Chavez to kill him.'
Those games promote the need for cigarettes, drugs and alcohol so they can sell them. That's capitalism, the road to hell.

Als het aan de president ligt, wordt de console gebruikt voor educatieve games waar jongeren wat van op kunnen steken. Hoe je het ook wendt of keert, het is duidelijk dat Chavez niet blij is met de ontwikkelingen in de hedendaagse games-industrie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?