Check hier alle PlayStation State of Play content

Chatfunctie vol met censuur

Eerder deze dag vertelde ik jullie al over de nieuwe chat functie van de PlayStation 3. Hoewel het idee goed klinkt en het systeem goed werkt, moet er nog wel wat aan verbeterd worden.

De nieuwe Instant Message functie zit namelijk vol met censuur. Als Nederlander is het bijvoorbeeld niet mogelijk om dingen als 'kunt' te zeggen, omdat het teveel relevantie heeft met het Engelse 'cunt'. Zo zijn er nog andere Nederlandse woorden die niet gezegd kunnen worden. Zal Sony deze censuur zo laten, of er verandering inbrengen? Je leest het op Gameliner!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?