Character Skins video Lost Planet 2

We weten al dat in Lost Planet 2 ook een paar gastrollen zullen zitten. Zo komen Marcus Fenix en Dom van Gears of War ook een handje helpen.

In een nieuwe video die gisteren is uitgekomen zien we dat de game nog meer gastrollen krijgt. Zo zal ook Albert Wesker van Resident Evil in de game zitten. Check alle skins in de video's hieronder.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?