The Legend of Zelda: Link's Awakening

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 20 september 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Chamber Dungeon van Links Awakening was idee van Miyamoto

De nieuwe Chamber Dungeon functie van The Legend of Zelda: Links Awakening remake was een idee van niemand minder dan Shigeru Miyamoto. Dat heeft game platform IGN vandaag bekendgemaakt.

In de nieuwe functie van Links Awakening kunnen spelers hun eigen Dungeon in elkaar zetten op basis van de levels die ze al hebben uitgespeeld. Nu heeft de ontwikkelaar van de game, Eiji Aonuma, onthuld dat deze nieuwe functie een idee was van Shigeru Miyamoto. In gesprek met IGN vertelde Aonuma dat hij werd benaderd door Miyamoto met de vraag of het mogelijk was om Super Mario Maker gameplay in Links Awakening te doen. Door deze vraag is de Chamber Dungeon uiteindelijk tot stand gekomen.

The Legend of Zelda: Links Awakening remake is nu uit voor de Nintendo Switch.

BRON IGN

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?