Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

CES 09 showt de Lady Fitness Workout Kit

Speciaal voor alle dames die in het bezit zijn van een Nintendo Wii is er op de CES 2009 een presentatie geweest voor Lady Fitness Workout Kit. Deze kit is speciaal voor het Wii Fit balance board gemaakt. Een beetje treurig voor de mannelijke Wii bezitters, maar voorlopig zal de set alleen in de meest vrouwelijke kleur roze verschijnen.

Maar wat bevat deze set eigenlijk? Denk aan een fitness-matje voor onder het balance board, een bijbehorende roze tas waar het balance board in gestopt kan worden en een matje voor op het balance board zelf. Wanneer het pakket verkrijgbaar zal zijn in Europa is nog onbekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?