Earthblade

  • Ontwikkelaar Extremely OK Games
  • Eerste releasedatum TBD
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Celeste-ontwikkelaar onthult nieuwe game Earthblade

Celeste-ontwikkelaar Extremely Ok Games heeft zojuist een nieuwe game onthuld. Het gaat hier om de game Earthblade.

Extremely OK Games is een indie-ontwikkelaar die we vooral kennen van de platformer Celeste, maar ook van Towerfall Ascension. In een blogbericht laat Extremely OK Games-oprichter Maddy Thorson weten dat het team werkt aan een nieuwe game, genaamd Earthblade. In het blogbericht geeft Maddy aan dat Earthblade een "2D explor-action-game" met pixelart graphics is. Verder is er nog niet veel bekend over de gameplay, het verhaal of de personages. Wel heeft de indie studio het logo van de game, een teaser poster en een klein stukje van de soundtrack onthuld. Hieraan is te zien en te horen dat het hoogstwaarschijnlijk een game in een fantasy-setting wordt.

Earthblade heeft nog geen releasedatum, maar is zeker nog niet binnenkort te spelen.

BRON Extremely OK Games

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?